Biologisch rulgehakt

Het biologische rulgehakt van Vegafit is minstens even lekker als de vleesvariant. U kunt er eindeloos mee variëren. Gebruik het als basis voor macaroni, ovenschotels of maak er uw eigen burgers, balletjes of worstjes van. Het belangrijkste ingrediënt is soja-eiwit. Ons biologische gehakt bevat geen melk en is daardoor ook geschikt voor veganisten. De populariteit van 100% plantaardige voedsel neemt toe en Vegafit speelt hier met een ruim assortiment bio vegaan producten dan ook op in. Wij bieden een ruim assortiment bio producten die met respect voor de natuur zijn geproduceerd.

Voordelen van onze producten

Bij het samenstellen van ons assortiment worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt. Onze producten zijn geheel gemaakt op plantaardige basis. Een belangrijk ingrediënt is bijvoorbeeld soja-eiwit. Producten op plantaardige basis brengen een aantal voordelen met zich mee die we graag voor u op een rijtje zetten:

  • Gezond ouder worden
  • Gezond hart
  • Sterke botten
  • Gewicht onder controle</li

Plantaardige voeding zoals het biologische rulgehakt van Vegafit zit vol onverzadigde vetten die zorgen voor een lager cholesterolgehalte. Dankzij het lage vetpercentage in plantaardig voedsel kunt u uw gewicht goed onder controle houden. Tevens bevatten onze artikelen calcium en vitamine D voor sterke botten. Klik hier om rechtstreeks naar ons producten te gaan. Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust.


Neem contact met ons op

Gemakkelijk & snel antwoord