Biologische balletjes

Genieten van gehaktballetjes zonder vlees? Dat kan met de biologische balletjes van Vegafit. Gemaakt op basis van soja en met een goede bite, passen onze balletjes in vele gerechten. Zo zijn ze zeer geschikt voor in de pasta, soep of gewoon lekker als snack. Onze biologisch vegetarische balletjes bevatten geen melk en zijn daardoor ook een uitstekende keuze voor veganisten. Er kiezen steeds meer mensen voor om bewust minder of geen vlees meer te eten. Dankzij ons uitgebreide assortiment is er volop keuze voor lekkere en gezonde alternatieven voor vlees.

Waarom kiezen voor onze biologische balletjes?

De producten uit ons assortiment zijn 100% plantaardig. Dit betekent dat er geen dierlijke ingrediƫnten zijn gebruikt voor de productie. Wist u dat plantaardige voeding vele voordelen met zich meebrengt? We benoemen ze graag voor u.

  • Gezond ouder worden
  • Gezond hart
  • Sterke botten
  • Gewicht onder controle</li

Biologische balletjes van Vegafit en ook onze andere producten zitten vol onverzadigde vetten, dit zijn goede vetten die een gunstige werking hebben op het cholesterolgehalte en het hart. Tevens bevat het weinig vet en dit is voordelig voor uw gewicht. De producten van Vegafit bevatten calcium en vitamine D, essentieel voor sterke botten. Bekijk ons volledige aanbod hier.


Neem contact met ons op

Gemakkelijk & snel antwoord