Biologische falafel

Falafel zijn kleine balletjes of schijven gemaakt van kikkererwten. Deze peulvrucht staat bekend als hoogwaardige bron van eiwit en is een uitstekend product voor mensen die geen vlees eten om aan de nodige eiwitten te komen. Dankzij de biologische falafel van Vegafit kunt u gemakkelijk variëren en zet u de lekkerste gerechten op tafel. Wij bieden u een ruim assortiment producten die als vleesvervanger dienen, zodat u geniet zonder vlees en toch de juiste voedingswaarden binnenkrijgt.

Smaakvolle producten

Het brede assortiment van Vegafit speelt in naar de toenemende vraag naar alternatieven voor vlees op plantaardige basis. Onze bio vegetarische producten zoals de biologisch falafel hebben allemaal soja als hoofdingrediënt. Sojaproducten passen uitstekend in een bewust en evenwichtig eetpatroon. Van wokreepjes tot aan steak en nuggets, u vindt het allemaal bij ons online. Wij produceren met zorg stuk voor stuk smaakvolle producten waar we trots op zijn. Onze vier concepten zijn:

  • Vegetarisch: op basis van tarwe-eiwit
  • Veganistisch: op basis van aardappeleiwit, zonder toevoeging van dierlijke producten
  • Biologisch vegetarisch: op basis van biologische soja
  • Biologisch veganistisch: op basis van biologische soja, zonder toevoeging van dierlijke producten.

Werk op maat

U kunt onze biologische falafel gemakkelijk online bestellen. De producten van Vegafit worden vaak geleverd aan supermarkten, restaurants, ziekenhuizen en de groothandel en zijn dus leverbaar in grootverpakking. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt om uw eigen specifieke product te laten maken? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Neem contact met ons op

Gemakkelijk & snel antwoord