Biologische steak

In Nederland kiezen steeds meer mensen er bewust voor minder vlees te eten. Een term die we steeds vaker horen is dan ook flexitariër. Dit zijn mensen die 1 à 2 dagen per week geen vlees nuttigen. Het assortiment van Vegafit speelt hier op in. Wij bieden u de keuze uit diverse plantaardige, biologische alternatieven voor vlees. Een voorbeeld hiervan is de biologische steak. In onze producten zijn geen dierlijke eiwit verwerkt. Wist u dat een derde van de klimaatbelasting ontstaat door de productie van voedsel? Hierin spelen dierlijke producten een grote rol. Indien u kiest voor plantaardige alternatieven is dit dus ook gunstig voor het milieu.

Welke biologische producten bieden wij?

Ons smaakvolle assortiment bestaat uit diverse biologische producten die tarwe- en soja-eiwit als basis hebben. Vegafit heeft vier concepten ontwikkeld:

  • Vegetarisch: op basis van tarwe-eiwit
  • Veganistisch: op basis van aardappeleiwit, zonder toevoeging van dierlijke producten
  • Biologisch vegetarisch: op basis van biologische soja
  • Biologisch veganistisch: op basis van biologische soja, zonder toevoeging van dierlijke producten.

Soja is gemaakt van bonen (peulvruchten) die afkomstig zijn van de sojaplant. Soja stabiliseert de suikerspiegel en de eiwitproductie. Daarnaast bevat het veel onverzadigde vetten en omega 6. Naast een overheerlijke biologische steak kunt u bij ons ook terecht voor biologische groenteballetjes, nuggets, schnitzel, rulgehakt, wokreepjes en nog veel meer. Vegafit voorziet in de groeiende vraag naar alternatieven voor vlees. We zijn op dit moment ook bezig met de ontwikkeling van meer producten met plantaardige eiwitten. Wilt u meer weten over onze producten of heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust.


Neem contact met ons op

Gemakkelijk & snel antwoord