Biologische wokreepjes

De heerlijkste wokgerechten maakt u klaar met de biologische wokreepjes van Vegafit. Wij zorgen ervoor dat u ook lekker kunt genieten zonder vlees. Onze biologische wokreepjes passen prima in het eetpatroon van veganisten en vegetariƫrs. De vleesvervangers van Vegafit zijn een volwaardig alternatief voor vlees. De biologische wokreepjes zijn ook goed te combineren met een pita broodje en wat sla. Bekijk ons volledige biologische assortiment direct online.

Producten met smaak

Vegafit speelt met haar ruime assortiment in op de groeiende vraag naar plantaardige alternatieven voor vlees. De biologische producten zijn gemaakt op basis van soja. Producten gemaakt van soja horen thuis in een gevarieerd en evenwichtig eetpatroon. Het aanbod is zeer uitgebreid, van biologische wokreepjes tot steak, braadworst, nuggets en groenteburgers. Wij staan er om bekend geen concessies te doen als het aankomt op smaak en beleving. U proeft geen verschil, onze producten zijn minstens even lekker als de vleesvariant.

Maatwerk

Bestel onze biologische wokreepjes gemakkelijk en snel online. Wij leveren onze producten veelal aan supermarkten en bieden ons aanbod aan in grootverpakking of consumentenverpakking. Het is tevens mogelijk om volgens uw eigen receptuur specifieke producten te maken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en maak kennis met ons innovatieve bedrijf.


Neem contact met ons op

Gemakkelijk & snel antwoord