Waarom kiezen voor Vegafit?

Vegafit producten zijn 100% plantaardig en daarmee goed voor mens, dier en milieu! Eet lekker en verantwoord met de producten van Vegafit.

In Nederland worden steeds meer mensen flexitariër, Zij eten één a twee dagen per week bewust geen vlees en kiezen dan voor plantaardige alternatieven.  Ons assortiment is zeer uitgebreid en bestaat uit smaakvolle producten voor een breed publiek. Variërend van schnitzels en nuggets tot quinoa- en algenburgers. Omdat ons assortiment geen dierlijke eiwitten bevat, zijn alle producten niet alleen geschikt voor flexitariërs en vegetariërs maar ook voor mensen die veganistisch eten.

 

 

De Productielocatie

Vegafit is gespecialiseerd in de productie van plantaardige producten.

Onze productielocatie in Deventer is SKAL- en IFS higher level gecertificeerd. Wij leveren (bio) veganistische producten aan foodservice en retail. In omringende landen leveren wij onder het merk Vegafit ook aan supermarkten. Naast standaardproducten kunt u bij ons ook voor maatwerk terecht. Dankzij ons ambachtelijke productieproces kunnen wij specifieke producten maken volgens uw eigen receptuur en ingrediënten.