100% vrij van dierlijke ingrediënten

 

Wij vinden plantaardig eten belangrijk. Als we allemaal wat vaker plantaardig eten, is dat goed voor de aarde en ook voor onze gezondheid. Plantaardig eten kan heel lekker zijn. Wij van Vegafit doen ons best om lekkere producten te blijven ontwikkelen.

Vegafit producten zijn 100% plantaardig. Hiermee is ons assortiment niet alleen geschikt voor flexitariërs en vegetariërs, maar ook voor mensen die veganistisch eten. Het verschil tussen vegetarisch en veganistisch is dat er in veganistische producten geen enkel dierlijk eiwit in is verwerkt. Uiteraard zonder concessies te doen in smaak en beleving.

Het kippenei-eiwit dat een mooie structuur geeft aan vegetarische producten wordt voor veganistische producten vervangen door aardappeleiwit. Er is een lang traject aan vooraf gegaan om iets te ontwikkelen wat zowel een goede bindende structuur heeft als een goede smaak. Sindsdien is de vraag uit Duitsland naar ons veganistisch assortiment explosief gestegen. Hoewel Duitsland van oorsprong een vleesetend land is, zet de jonge generatie zich af tegen vlees en kiest bewust voor niet-dierlijke producten. Ook in Nederland zal in de toekomst de vraag naar 100% plantaardige producten toenemen.

Ons assortiment 100% plantaardige producten is zeer uitgebreid. Makkelijk te bereiden dus zo op tafel.