Is biologisch fruit gezonder

Een veel gehoorde vraag is of biologisch fruit nou ook echt gezonder is? Een reden waarom biologisch fruit gezonder genoemd kan worden is omdat het geen restanten van kunstmest, pesticiden en onkruidverdelgers bevat. Biologisch fruit bevat niet meer voedingsstoffen dan fruit dat op traditionele manier geproduceerd wordt.

Wanneer is fruit biologisch?

Voor al het voedsel dat het keurmerk biologisch wil krijgen, geldt dat de voeding volledig natuurlijk geproduceerd dient te worden. Er mag geen gebruik worden gemaakt van chemische pesticiden of kunstmest en ook mogen er geen onnatuurlijke additieven worden toegevoegd.

Biologisch fruit kopen

Vandaag de dag is het in vele winkels mogelijk biologisch fruit te kopen. In iedere stad is vaak een biologische winkel te vinden. Zelfs in veel supermarkten zijn biologische producten te koop. Deze zijn voorzien van een keurmerk. Ook online groente en fruit bestellen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u biologisch én vegetarisch eten? We laten u graag kennismaken met het assortiment van Vegafit. Bij ons kunt u terecht voor diverse vegetarische en veganistische producten. Onze 100% plantaardige vleesvervangers zijn gemaakt op basis van tarwe-eiwit en soja-eiwit. De biologische soja die wij gebruiken voor onze producten is niet genetisch gemanipuleerd. Binnen Europa is Vegafit het enige bedrijf dat producten maakt van soja die in Europa geteeld is. Al onze producten zijn SKAL gecertificeerd. Bent u op zoek naar lekkere en gezonde vegetarische en biologische producten? Bekijk ons complete assortiment direct online en laat u verrassen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.


Neem contact met ons op

Gemakkelijk & snel antwoord