Beef noodles

Beef noodles

 Door Joyce van Never not Cooking – http://instagram.com/nevernotcooking.nl –  http://nevernotcooking.nl/

 Benodigdheden:

– Gekookte noodles voor 2 personen

– 2 vegafit steak, in schuine plakjes gesneden

– 3 eetlepels sojasaus

– 2 tenen knoflook, geperst

– 1 gele paprika, in reepjes

– 1 rode ui, in halve ringen

– 200 gram champignons, gesneden

– 200 gram bimi (of broccoli), gekookt

– 1½ eetlepel hoisinsaus

– ½ bosje koriander

– zwarte peper, zeezout

– zonnebloemolie

– optioneel: cashewnoten en sesamzaadjes

Bereidingswijze:

Meng sojasaus en knoflook en voeg de gesneden steak hier aan toe. Laat even marineren (zo’n 5 – 10 minuten) Verhit wat olie in een wok en voeg de paprika, champignons en ui hier aan toe. Bak op middelhoog vuur tot de champignons een bruine kleur krijgen. Voeg de steak en marinade toe en bak mee. Schep de bimi door alle groenten en voeg hoisinsaus toe en eventueel 1 of 2 eetlepels water (om de saus wat te verdunnen zodat het goed mengt).

Voeg de noodles toe en meng het geheel goed. Verdeel over 2 borden en garneer met verse koriander en eventueel cashewnoten en sesamzaadjes