Broccoli stamppot met cordon bleu

Recept en foto door Talitha Kievit (YouTube: talithamoski).

3-4 personen

Ingrediënten

2 pakjes Vegafit Cordon Bleu (4 stuks)
Stamppot
600g kruimige aardappelen
500g broccoli (1 stam)
2 el plantaardige boter (alpro)
150 ml ongezoete sojamelk
1 groente bouillonblokje
zout en peper
Mosterdsaus
1 ½ el plantaardige boter
1 ½ el bloem
2 el grove mosterd
300 ml ongezoete sojamelk
zout en peper

Kook de aardappelen totdat ze gaar zijn. Snij de broccoli en kook deze ook totdat het gaar is. Stamp de aardappelen samen met de broccoli. Warm de ongezoete sojamelk op met het bouillonblokje. Voeg dit samen met de boter toe aan de stamppot. Breng op smaak met zout en peper.
Laat de boter smelten, voeg de bloem toe en blijf roeren tot een roux vormt. Voeg de mosterd toe en voeg langzaamaan de melk toe. Blijf roeren en laat de saus indikken. Breng op smaak met zout en peper.
Frituur of bak de cordon bleu in een pan met olie tot knapperig en goudkleurig. Serveer met de stamppot