Fishtaco

 

Fishtaco’s (van Maartje van Gestel)

Ingrediënten

  • volkoren wraps
  • (vegan) vissticks (200 – 250 gram)
  • 1 limoen
  • 1 avocado
  • 1 blikje maïs (140 gram)
  • peen julienne (75 gram)
  • verse takjes koriander
  • 3 EL kokosmelk
  • 1 EL (vegan) mayonaise
  • zout naar smaak

Zo maak je het

  1. Bak de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng voor de saus de kokosmelk, de mayonaise en het sap van een halve limoen. Breng op smaak met zout.
  3. Meng de peen julienne met de maïs en wat blaadjes koriander.
  4. Snij de avocado in plakjes.
  5. Neem en wrap (en warm deze evenuteel op).
  6. Doe hierop wat van de maïs peen julienne salade, wat plakjes avocado, een aantal vissticks en maak af met de saus.