Krokantschnitzel met volkoren citruscouscous, ras el hanout, mango, avocado en spinazie

Krokantschnitzel met volkoren citruscouscous, ras el hanout, mango, avocado en spinazie

Door: Erik te Velthuis, chef-kok topsportcentrum Papendal
Voor 2 personen, 25 minuten bereidingstijd

 

Ingrediënten:

– 2 Vegafit Krokantschnitzels

– 160 ml vers geperst sinaasappelsap

– 80 gram volkorencouscous

– 1 theelepel ras el hanout kruiden

– 175 gram verse Mango aan blokjes gesneden

– 1 avocado in fijne blokjes gesneden

– 1 teen knoflook fijn gehakt

– 400 gram verse spinazie panklaar

– Olijfolie

 

Bereidingswijze:

Verhit het sinaasappelsap in een steelpan tot het kookt. Haal van het vuur af. Meng met een garde de volkorencouscous en de ras el hanout kruiden door het sap. Voeg de mango toe en laat met de deksel op de pan staan. Verhit een wokpan met olijfolie. Bak de Krokantschnitzels om en om goudbruin en neem ze uit de wok en houd warm. Wok de spinazie met knoflook totdat de spinazie geslonken is. Voeg de avocado toe. Serveer de Krokantschnitzel op de citruscouscous met daarboven op het spinazie-avocadomengsel.