Spaghetti met Vegafit Balletjes

Spaghetti met Vegafit Balletjes

Recept en foto door Kim Walraven – Peters van Food Health & Happiness (www.foodhealthandhappiness.com).

INGREDIENTEN

1 schaaltje Vegafit Balletjes

180 gram spaghetti

400 gram gepelde tomaten

2 knoflooktenen

1 ui

handje verse basilicum

edelgistvlokken naar smaak

oregano naar smaak

peper naar smaak

zout naar smaak

olijfolie

 

BEREIDING

Kook de spaghetti gaar volgens de beschrijving op de verpakking.

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit wat olijfolie in een wok en bak de ui en knoflook licht aan. Voeg de gepelde tomaten toe en verwarm mee. Voeg een klein scheutje water toe.

Voeg dan naar smaak oregano, peper en zout toe.

Verhit in een koekenpan wat olijfolie en bak de balletjes rondom bruin. Als de balletjes lichtbruin aangebakken zijn voeg je ze toe aan de saus en roer nog even door.

Verdeel de spaghetti over 2 bowls, voeg de saus met balletjes toe en strooi er wat edelgistvlokken overheen. Als laatste nog wat verse basilicum om het af te maken ennnn…..

 

GENIETEN MAAR!