Spinazie-pompoen stamppot met Cordon Bleu

Spinazie-pompoen stamppot met Cordon Bleu
Door: Amy (earthling_vegan_amy )
Voor 2 personen, 30 minuten bereidingstijd

Ingrediënten:
– 2 stuks Vegafit Cordon Bleu
– 600 gram geschilde iets kruimige aardappels
– 350 gram oranje hokkaido pompoen in kleine stukjes (met schil)
– 250 gram verse spinazie grof gesneden
– 40 gram vegan kaas in kleine blokjes
– Ongezoete sojamelk
– Soja kookroom
– Peper, zout en nootmuskaat
– Klontje vegan bak boter

Bereidingswijze:
Kook de aardappels. Bak de pompoen in de boter tot die helemaal zacht is. Voeg de spinazie bij de pompoen en bak even mee. Bak, als de aardappels bijna gaar zijn, de Cordon Bleu volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de aardappels af en stamp ze fijn, voeg een scheutje sojamelk, sojaroom, de kruiden en het pompoen-spinaziemengsel toe. Stamp alles goed door elkaar. Als het nog te droog is kan je eventueel meer sojamelk of -room toevoegen. Meng de stukjes vegan kaas door de stamppot. Serveer de Cordon Bleu bovenop de stamppot.