Vissticks met tartaarsaus

Recept en foto door Joline Soete (www.healthymealfie.com). 

Vissticks met een groene quinoasalade en VEGAN tartaarsaus 

Veganaise:

100 ml Provamel sojamelk

200 ml zonnebloemolie

2 el appelazijn

1 el mosterd

peper en zout

Meng de soja, mosterd en azijn in in beker en voeg , straalgewijs de olie toe , tijdens het blenden met een staafmixer. (Ga langzaam naar boven en beneden tot de saus dik genoeg is)

Voeg daarbij fijngesneden augurken, kappertjes, bieslook, dragon, peterselie, lenteui en dan proef je dé lekkerste vegan tartaarsaus OOIT!

Slaatje:

Ijsbergsla, spinazie, sluimerwten, prinsessenbonen, groene tuinkruiden, raketsla, kort gebakken miniasperges , granaatappelpitjes en de quinoa…

Daarbij de gebakken vissticks… en KLAAR!