Wrap met Steak en zelfgemaakte tomatensalsa

Wrap met Steak en zelfgemaakte tomatensalsa

Door: Renée Middelveen van Soy’n Cherry (Instagram: @soyncherry)

Voor 2 personen, 25 minuten bereidingstijd

 

Ingrediënten:
– 2 Vegafit Steaks

– 4 volkoren wraps

– Zakje rucola melange

– 2 trostomaten

– 1 rode ui

– 4 middelgrote augurken

 

Voor de salsa:

– 1 teentje knoflook

– 2 trostomaten

– 1 klein blikje tomatenpuree

– 1 teentje knoflook

– 1 rode ui

– Sap van 1 limoen

– Koriander naar smaak

– Zout en peper

– Optioneel: rode peper

 

Bereidingswijze:

Doe alle ingrediënten voor de salsa in een blender. Mix tot een mooi geheel. Laat heel even staan om daarna het laagje water er af te kunnen gieten. Zo blijft de salsa wat dikker. Voeg eventueel nog wat meer koriander, zout en peper toe. Ook lekker met een rood pepertje. Bak de Steaks volgens de beschrijving. Snijd de tomaten, ui en augurken in stukjes. Warm de wrap kort op in de magnetron, pan of oven. Beleg je wrap met een laagje tomatensalsa met daarop een handje rucola melange. Snijd de Steaks in reepjes. Beleg de wrap met ongeveer een halve Steak. Strooi de tomatenstukjes, ui en augurk over de wrap. Knip er wat verse koriander over. Beleg eventueel met meer salsa. Oprollen en klaar!