Wrap met vegan koolsalade en krokantschnitzel

Ingrediënten koolsalade:

  • 300 g witte kool
  • 150 g peen julienne
  • 75 g rozijnen

Ingrediënten dressing koolsalade:

  • 10 el vegan mayonaise
  • 2 el grove mosterd
  • 4 tl appelazijn
  • 3 el ahornsiroop of agavesiroop
  • Snufje zout
  • Snufje peper

Ingrediënten wrap:

  • 4 wraps
  • 1 pakje Vegafit Krokantschnitzel
  • Olijfolie

Bereidingswijze:

  1. Laat de rozijnen 10 minuten wellen in lauw water.
  2. Begin ondertussen met het maken van de dressing. Voeg alle ingrediënten samen in een kom, en roer alles goed door elkaar heen.
  3. Als alles goed door elkaar is geroerd kun je de witte kool, de peen julienne en de rozijnen erbij doen. Roer nogmaals goed door. Nu is de koolsalade klaar.
  4. Bak nu de Krokantschnitzels op middelhoog vuur in 6 minuten gaar.
  5. Als de Krokantschnitzels klaar zijn haal je ze uit de pan. Nu leg je één voor één de wraps in dezelfde pan zonder extra olie of boter toe te voegen. Verwarm de wraps enkele seconden. Let goed op want het gaat erg hard.
  6. Als alle wraps zijn verwarmd in de pan, kun je beginnen met de opmaak. Snijd de Krokantschnitzel in kleine reepjes.
  7. Verdeel de koolsalade over alle vier de wraps. Maak een lange strook in het midden, maar laat aan de onder- en bovenkant ongeveer 1 cm vrij. Verdeel nu de reepjes over de vier wraps totdat deze op zijn.
  8. Nu alle ingrediënten op de wraps zitten kun je de wraps oprollen. Vouw eerst de onder en de bovenkanten om. Daarna kun je verder rollen vanaf één van de zijkanten.
  9. Als laatste snijd je de wraps door midden. Eet smakelijk!