Vacature: Allround Monteur

Met ons merk Vegafit en private labels hebben we ons de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten. Wij leveren aan nationale en internationale supermarktketens, grootverbruikers en horecagroothandels. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn HACCP en IFS gecertificeerd. Kenmerkend voor ons bedrijf waar dagelijks zo’n 80 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en wij bieden  volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van onze medewerkers.

Vanwege groeiende omzet en nieuwe processen zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met onderstaande functie :

 

Allround Monteur

Ben jij een technische duizendpoot en op zoek naar een veelzijdige, uitdagende baan ? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en zelfstandige Allround Monteur ( fulltime ).

  • De werkzaamheden bestaan uit inspectie, onderhoud & reparatie van diverse machines en productielijnen en het opstellen , testen en inbedrijfstellen van nieuwe machines.
  • Wij verwachten dat je paraat bent bij storingen en daarnaast heb je de verantwoordelijkheid om de onderhoudswerkzaamheden in te plannen en uit te voeren.
  • Hierbij zijn zelfstandigheid en flexibiliteit een vereiste.
  • Uiteraard beschik jij over de juiste technische knowhow en ben je sociaal en klantgericht.
  • Wij verwachten dat je opleidingsniveau minimaal MBO Elektrotechniek 4 hebt, aangevuld met kennis op het gebied van mechanische techniek en/of lastechniek.
  • Kennis en ervaring met HACCP/IFS/BRC en de voedingsmiddelenindustrie is absoluut een pré.

 

Wil jij deze uitdaging aangaan en ons team komen versterken ?

Voor meer informatie : neem contact op met H. Kakkenberg / 0570-860100 / hka@bobeldijk.nl

 

Schuif aan bij Vegafit !

Bobeldijk Food Group biedt een marktconform salaris in een groeiend bedrijf met een uitdagende, afwisselende werkomgeving met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het continue verbeteren van onze bedrijfsprocessen.

Interesse in één van bovenstaande functies?

Dan ontvangen wij graag je CV met een korte motivatie. Je kunt deze mailen naar personeel@bobeldijk.nl t.a.v. Hans Kakkenberg.