Het bedrijf
Vegafit is een innovatief bedrijf op het gebied van vlugklaarproducten in vers en diepvries. Vijf jaar geleden zijn wij gestart met een assortiment plantaardige producten en hebben ons hierin ontwikkeld tot speler van formaat, ook in de Duitse markt. Naast ons eigen merk Vegafit produceren wij ook voor private labels. Bij Bobeldijk Food Group werken ruim 50 enthousiaste collega’s.

Kom jij in een hectische productieomgeving goed tot je recht?
In verband met groei zijn wij opzoek naar een collega Commercieel Medewerker Binnendienst.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
Als commercieel medewerker verkoopbinnendienst werk je vanuit Deventer.
Je bent daarbij vaak het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten waar je per mail en telefoon contact mee hebt. In je werkzaamheden werk je intensief samen met afdelingen als sales, productie en marketing om de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit van producten te waarborgen. De klanten van Bobeldijk Food Group zijn daarbij gewend aan duidelijke communicatie, correcte informatie, korte levertijden en een snelle afhandeling van hun vragen en orders. Daarmee ben je zowel intern als extern het aanspreekpunt voor allerlei lopende zaken, waaronder offertes en orders. Daarbij voorzie je collega’s op tijd van alle benodigde informatie rondom klanten en orders. In deze positie rapporteer je aan de Directeur.

Functieprofiel
Je bent een resultaat gedreven, commerciële persoonlijkheid die beschikt over een goed HBO werk- en denkniveau. Naast een commerciële, administratieve opleiding is ervaring met Duitse klanten een pré.
Naast de commerciële vaardigheden heb je gevoel voor humor en affiniteit met onze productgroep en vind je het leuk om in een klein hectisch team werkzaam te zijn. Je bent bekend met gangbare software pakketten en ervaring met Reflex is een pré.
Als commercieel medewerker binnendienst vind je een klantgerichte instelling vanzelfsprekend en spreekt de Duitse taal en mentaliteit je aan. Je bent communicatief sterk en hebt een creatieve en probleemoplossende instelling, waarmee je mensen kunt overtuigen en binden. Ook onder druk verlies je details niet uit het oog en ben je instaat werkzaamheden efficiënt en met de juiste prioriteiten uit te voeren. Je bent een echte teamspeler die op een accurate en georganiseerde manier werkt en het beheersen van de Duitse taal zowel mondeling als schriftelijk is een pré.

Wat bieden wij:
Bobeldijk Food Group biedt een marktconform salaris in een groeiend bedrijf in een uitdagende en afwisselende werkomgeving met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Interesse in bovenstaande functie?
Dan ontvangen wij graag je CV met een korte motivatie op personeel@bobeldijk.nl