Vacature HR / P&O Manager

Met ons merk Vegafit en private labels hebben we ons de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten. Wij leveren aan nationale en internationale supermarktketens, grootverbruikers en horecagroothandels. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn HACCP en IFS gecertificeerd. Kenmerkend voor ons bedrijf waar dagelijks zo’n 80 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en wij bieden  volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van onze medewerkers.

Vanwege groeiende omzet en nieuwe processen zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met onderstaande functie :

HR / P&O manager

Wij zijn op zoek naar een talentvolle HR manager ( parttime/fulltime ).

Ben jij een enthousiaste HR medewerker met een paar jaar ervaring en heb je zin in een uitdagende baan bij een innovatief productiebedrijf ?

Er is momenteel behoefte aan een HR professional op strategisch en operationeel niveau met de volgende kerntaken :

  • het ontwikkelen en implementeren van HR-strategieën, beleid, procedures en professionalisering van HR systemen.
  • het verzorgen van werving & selectie van nieuwe medewerkers
  • het verzorgen van algemene administratieve verwerking, rapportages, contracten, input
    salarisadministratie
  • aanspreekpunt voor directie en medewerkers op HR gebied
  • adviseren ten aanzien van alle HR aangelegenheden en toezien op juiste toepassing van wet- en regelgeving

 

Voor ons is het belangrijk dat je minimaal een afgeronde, relevante HBO-opleiding hebt, aangevuld met vakgerichte opleidingen en aantoonbare affiniteit met HR management- en administratie.
Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en ben je accuraat, dienstverlenend, resultaatgericht en flexibel.
Om de juiste invulling te geven aan deze functie beschik je over inlevingsvermogen, organisatietalent en overtuigingskracht en met jouw hands-on mentaliteit ben je altijd bereid om je collega’s op de werkvloer maximaal te ondersteunen.

Voor meer informatie : neem contact op met R. Vogelenzang / 0570-860100 / rvo@bobeldijk.nl

 

Schuif aan bij Vegafit !

Bobeldijk Food Group biedt een marktconform salaris in een groeiend bedrijf met een uitdagende, afwisselende werkomgeving met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het continue verbeteren van onze bedrijfsprocessen.

Interesse in één van bovenstaande functies?

Dan ontvangen wij graag je CV met een korte motivatie. Je kunt deze mailen naar personeel@bobeldijk.nl t.a.v. Remko Vogelenzang.