Vacature Allround Monteur
( fulltime )

Als Bobeldijk Food Group zijn wij een innovatieve speler op het gebied van vegetarische en vegane biologische convenience producten.

Met ons merk Vegafit en private labels hebben we ons de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten. Wij leveren aan nationale en internationale supermarktketens, grootverbruikers en horecagroothandels. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn HACCP en IFS gecertificeerd. Kenmerkend voor ons bedrijf waar dagelijks zo’n 80 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en wij bieden volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie
Houd je van het uitvoeren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige opdrachten zodat werkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd en wil je graag productieapparatuur onderhouden en verbeteren? Lees dan snel verder.

Wij zijn op zoek naar een fulltime Allround Monteur voor onze 2-ploegendienst.
Je houdt je bezig met technische werkzaamheden aan productielijnen en installaties waarmee voedingsmiddelen geproduceerd worden. Zo verhelp je storingen en stel je storingsanalyses op. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het goed instrueren van de operators door hen uit te leggen hoe zij kleine storingen kunnen verhelpen.
De functie van Allround monteur bevat ook het plaatsen van bestellingen en nagaan of alles voorradig is. Verder bestaan je werkzaamheden uit het opstellen, testen en inbedrijfsstellen van nieuwe machines.

Het betreft een functie waarin je bij verschillende afdelingen, zoals productie en planning, informatie moet inwinnen of verstrekken. Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van een goede communicatie met operators en rapporteer je bijzonderheden aan de bedrijfsleider

Profiel
– Je hebt bij voorkeur een MBO opleiding gevolgd richting techniek, elektro en/of werktuigbouwkunde;
– Ervaring in een productieomgeving
– Bereidheid om te werken in 2-ploegendienst
– Bedienen van test- en meetapparatuur
– Paraat bij storingen
– Zelfstandigheid en flexibiliteit zijn een vereiste
– Kennis en ervaring met HACCP / IFS / BRC en de voedingsmiddelenindustrie is absoluut een pré.
– Aandacht vereist bij uitvoering, zoals oog op (voedsel)veiligheid

Voor vragen kun je contact opnemen met H. Kakkenberg / 0570-860100 of mail: personeel@bobeldijk.nl

Schuif aan bij Vegafit!
Bobeldijk Food Group biedt een marktconform salaris in een groeiend bedrijf met een uitdagende, afwisselende werkomgeving met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen om samen met je collega’s onze Technische Dienst tot een soepel lopende machine te maken.
Interesse in bovenstaande functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een korte motivatie. Je kunt deze mailen naar personeel@bobeldijk.nl