Teamleider Verpak

Als Bobeldijk Food Group zijn wij een innovatieve speler op het gebied van vegetarische en vegan biologische convenience producten.

Met ons merk Vegafit en private labels hebben we ons de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten. Wij leveren aan nationale en internationale supermarktketens, grootverbruikers en horecagroothandels. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn HACCP en IFS gecertificeerd. Kenmerkend voor ons bedrijf waar dagelijks zo’n 80 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en wij bieden volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van onze medewerkers.

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar 2 enthousiaste teamleiders voor de afdeling Verpak die in 2-ploegendienst willen werken.
Op deze dynamische afdeling rollen dagelijks per lijn in één shift ruim 12.000 pakjes van de lijn. Dit gebeurt deels in een high-care omgeving, waar de producten in schaaltjes verpakt worden en daarna wordt er in de volgende fase een klantspecifieke sleeve/etiket, houdbaarheid en omverpakking aan toegevoegd.

Functie:

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de operationele activiteiten binnen de afdeling met een optimale realisatie van de geplande orders als doel. Je geeft sturing aan het team van operators en productiemedewerkers van 4 verpakkingslijnen. Je behoudt het overzicht en motiveert en coacht jouw team om samen het beste resultaat te behalen. Je draagt zorg voor interne opleiding en training van de medewerkers, zodat medewerkers allround inzetbaar zijn en we daarmee optimaal flexibel zijn.
In je rol als teamleider ben je veel op de vloer werkzaam en samen met de coördinator van de high-care afdelng waarborg je de veiligheid en kwaliteit van het verpakkingsproces en ben je altijd op zoek naar optimalisatie in mens en machines.
Je werkt verder nauw samen met de productieleiding en diverse afdelingen zoals Planning, Logistiek en Technische Dienst.

Wij vragen:

  • Je hebt bij minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau, een opleiding proces- of levensmiddelentechnologie is een pré
  • Aantoonbare ervaring met leidinggeven in een productieomgeving
  • Bent een teambuilder, die zowel organisatorisch als communicatief goed onderlegd is
  • Bereidheid om te werken in 2-ploegendienst
  • Zelfstandigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn een vereiste
  • Je hebt kennis van het verpakken van food en daarbij behorende HACCP richtlijnen
  • Technisch inzicht m.b.t. verpakmachine

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met dhr. Henk van den Berg / 0570-860100 of mail: personeel@bobeldijk.nl.

Wij bieden:

Bobeldijk Food Group zorgt goed voor zijn medewerkers! We bieden jou een marktconform salaris in een groeiend bedrijf met een uitdagende, afwisselende werkomgeving met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen om samen met je collega’s onze afdeling Verpak tot een soepel lopende machine te maken.

Zin in bovenstaande functie? Dan ontvangen wij graag direct je CV met een korte motivatie. Je kunt deze mailen naar personeel@bobeldijk.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!